IMG 20230525 110608

25 травня 2023 року в будинку Федерації профспілок України (м. Київ) відбувся VІ З'їзд Профспілки працівників лісового господарства України.

Слід зазначити, що дата проведення VІ З'їзду переносилася вже декілька разів в зв’язку з подіями, які відбуваються в нашій країні. На жаль, ситуація на теперішній час не дозволила провести VІ З’їзд Профспілки працівників лісового господарства України традиційно, тому З’їзд проходив в змішаному форматі – деякі делегати були присутні в залі, а деякі були в форматі он-лайн.

IMG 20230525 112034

З’їзд був насичений виступами, прослухали доповідь Кривов’язого Степана Йосиповича "Про роботу за період з листопада 2016 року по травень 2023 та завдання на подальший період щодо посилення соціально-економічного захисту членів Профспілки".

Голосуванням на виборах VІ З'їзду Профспілки працівників лісового господарства України було обрано головою Професійної спілки Ткачука Володимира Ілліча.

IMG 7b07f1c3dbeb4cc9b3dc87feaf77ab92 V

IMG 20230525 111722