DSC 6855

 

День знань - це свято для всіх учнів, студентів, їх батьків, вчителів і викладачів, а також усіх тих людей, які колись десь навчалися чи може й нині навчаються.

І ось знову у 1 Вересня шкільні двори наповнилися дитячим голосами, ожили коридори та класи, інститутські та університетські аудиторії прокинулись від сну.

На шкільних лінійках учителі, батьки та гості вітали учнів з початком навчального року. Року який прокладе для них ще одну стежинку до знань та умінь.

Вітали з початком навчального року дітей та їх батьків і наші профспілковці. Вже доброю традицією стало в профспілкових лідерів Рівненщини йти на свято з подарунками.

Цьогоріч відвідали сяткові лінійки та привітали з початком навчального року дітей, учителів, батьків Злазненської ЗОШ – голова ФПО Микола Шершун, Рівненської ЗОШ № 16 – заступник голови ФПО Марія Рожко, Рівненського кооперативного економіко-правового коледжу голова обласної організації профспілки працівників споживчої кооперації Микола Вознюк.

Вони щиро привітали усіх присутніх з початком нового навчального року, побажавши невтомності на шляху пізнання нового, любові до знань, натхнення у творчості, адже до навчання теж варто підходити творчо.

 

DSC0679

 

1421544

Жанна Арсенічева

На фото: моменти з урочистих лінійок