У номері «Бібліотечки голови профспілкового комітету» № 9-10/2016, який готується до друку, «Генеральна угода на 2016-2017 роки. Коментарі фахівців ФПУ», буде надруковано повний текст тристоронньої Генеральної угоди про регулювання основних принципів і норм реалізації соціально-економічної політики і трудових відносин в Україні на 2016–2017 роки, яку було укладено 23 серпня між Урядом, профспілками та роботодавцями.

Угода є актом соціального діалогу, який передбачає спільну роботу, зокрема в напрямку реформування системи соціальних та податкових пільг, загальнообов’язкового державного соціального страхування, оплати праці, її легалізації та детінізації зайнятості, вдосконалення законодавства в соціально-трудовій сфері.

Також в цьому випуску будуть надані коментарі фахівців ФПУ з основних напрямів соціальної роботи.

Сподіваємося, що ці матеріали будуть корисними для керівників профорганів, профспілкових працівників і активістів.

Додатковий наклад «Бібліотечки» можна замовити за адресою:

01042, м. Київ, бульв. Дружби народів, 5, Підприємство «Профінформ» ФПУ або за тел.: (044) 528-70-49; e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.. Мінімальна кількість замовлень – 10 примірників. Вартість одного примірника самовивозом – 13,00 грн, з пересилкою – 14,60 грн.

Прес-центр ФПУ