ТУР

 

З нагоди Всесвітнього дня туризму в ПАТ «Укрпрофтур» відбулось урочисте святкування, підбиття підсумків зробленого, визначення тактичних та стратегічних задач, що належить вирішувати колективу Товариства.

Голова Правління ПАТ «Укрпрофтур» Сергій Стрілець та Голова Наглядової ради Товариства Ярема Жугаєвич тепло привітали колектив ПАТ та побажали нових досягнень і успіхів. Ряду співробітників було вручено грамоти ПАТ «Укрпрофтуру».

 

Прес-центр ФПУ

 

 

НАША ДОВІДКА.

Приватне акціонерне товариство "Укрпрофтур" створене рішенням Федерації профспілок України та Фонду соціального страхування України 28 жовтня 1991 року. До його статутного фонду передані всі туристичні господарства, підприємства та організації, що були підпорядковані Українській республіканській раді по туризму та екскурсіях і належали на праві власності профспілкам України. На сьогодні ПрАТ "Укрпрофтур" є найбільшим в Україні туристичним об'єднанням. В його складі діють 10 дочірніх підприємств та 17 обласних акціонерних товариств, яким підпорядковано 69 туристичних господарств (готелі, туристсько-оздоровчі комплекси, пансіонати, туристичні бази і кемпінги) загальною місткістю близько 15,3 тисячі ліжко-місць, 56 бюро подорожей та екскурсій, інші підрозділи, необхідні для забезпечення оздоровлення та активного відпочинку всіх верств населення.
Основними напрямками діяльності наших підприємств є прийом та обслуговування туристів у власних господарствах, організація транспортних подорожей по Україні та за її межі, екскурсійне обслуговування, надання транспортних послуг і послуг підприємств громадського харчування, а також інші види діяльності, не заборонені чинним законодавством.
Протягом всього періоду діяльності системи профспілкового туризму основним його завданням було вирішення соціальних задач – надання послуг по відпочинку та оздоровленню широким верствам населення за найнижчими, прийнятними цінами.
Споживачам пропонується понад 2000 оздоровчих, лікувальних, пізнавальних, ділових, розважальних турів, маршрутів вихідного дня. Відроджується екскурсійна справа, і на сьогодні в організаціях "Укрпрофтуру" вже працює близько 900 екскурсійних проектів – оновлених та новостворених міських і заміських екскурсій (пішохідних, автобусних, теплохідних) історико-культурної, краєзнавчої, природничої, релігієзнавчої, військово-патріотичної, профорієнтаційної тематики.
Готелі «Укрпрофтуру» відповідають потребам найвибагливіших гостей. Це готельний комплекс "Турист" у місті Києві, що за європейськими стандартами має три зірки, готель "Поділля" в місті Вінниці, "Світязь" в місті Луцьку, "Росава" в Черкасах та інші.
Підготовку та перепідготовку кадрів здійснює Інститут туризму Федерації профспілок України – вищий заклад освіти III рівня акредитації. Інститут надає повну вищу освіту на денній та заочній формі навчання, здійснює перепідготовку та підвищення кваліфікації туристично-екскурсійних кадрів, надає другу вищу освіту, проводить наукові дослідження та консалтингову діяльність у сфері туризму.
За роки незалежності в туристичних закладах ЗАТ "Укрпрофтур" прийнято на оздоровлення, залучено на туристичні маршрути 16 мільйонів туристів та 23 мільйони екскурсантів, надано туристично-екскурсійних та інших послуг на 1,2 млрд. гривень.
"Укрпрофтур" тісно співпрацює з туристичними фірмами Австрії, Бельгії, Данії, Нідерландів, Німеччини, Іспанії, країн Прибалтики, Північної Кореї, Росії, США, Швеції та іншими. Для зарубіжних гостей пропонується майже 20 маршрутів по Україні, серед яких найбільшим попитом користуються маршрути: Київ – Одеса – Ялта – Київ; Львів – Чернівці – Київ; Київ – Львів -Ужгород – Чернівці – Київ; Київ – Полтава – Запоріжжя – Ялта – Київ та інші.

 Адреса:
02002, м. Київ, вул. Раїси Окіпної, 2.
Тел: +38(044)568-44-01

Факс: +38(044)568-48-49

E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

ТУР1

 

ТУР3

 

ТУР2

 

ТУР4