PA210536

Запорізька обласна рада профспілок протягом вересня-жовтня поточного року провела семінари-навчання профспілкового активу у Приазовському, Токмацькому, Якимівському та Кам'янко-Дніпровському районах Запорізької області.

У заходах, в ході яких були висвітлені основні питання профспілкової роботи прийняли участь 400 активістів - це голови профкомів, головні бухгалтери, скарбники профкомів та члени профспілкових комітетів, голови комісій з охорони праці.

У роботі семінарів брали участь голова обласної організації профспілки працівників освіти та науки Надія Гринь, голова обласної організації профспілки працівників держустанов Ганна Федорченко, соціальні партнери профспілок – представники органів державної влади та місцевого самоврядування, фахівці Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності.

Активну участь в організації і підготовці семінарів прийняли голови координаційних рад районів – Володимир Мироненко, Володимир Тарасенко, Олена Петльована, та заступник голови Надія Турубарова, а також голови районних галузевих профспілкових організацій.

PA040303

Запорізька обласна рада профспілок