Кривой Рог 1

30 січня ц.р. Криворізький міський комітет ПМГУ (голова А.Макаренко) проводить акцію протесту проти ухвалення антинародних законопроєктів про працю та профспілки.

Місце зустрічі для мирного мітингу в Кривбасі на захист трудових прав найманих працівників вибрали символічне - площу на кільці 95-го кварталу.

Слід зазначити, що від Криворізької міської організації ПМГУ президенту України В.Зеленському, прем'єр-міністру О.Гончаруку та голові Верховної Ради України Д.Разумкову були спрямовані двічі Звернення з вимогами негайно відкликати законопроєкт про працю №2708. Результат - повне ігнорування профспілкової організації металургів і гірників у кількості 75 тисяч криворіжців.

У міській організації ПМГУ та її первинках до акції протесту ретельно готуються.

Місцева ТРК «Рудана» 28 сiчня записала анонс про мітинг за участю А.Макаренка. Запрошені ЗМІ: телебачення, газети, інтернет-видання. Підготовлені гасла, друкована продукція, профспілкова атрибутика, Резолюція акції протесту тощо.

Узяти участь у профспілковій акції на 95-му кварталі запросили народних депутатів від Кривого Рогу Ю.Корявченкова, О.Криворучкіну, В.Захарченка (листами через їхню громадську приймальню, яка, до речі, також розташована на 95-му кварталі). Початок мітингу 30 січня о 9.30.

Своє бажання приєднатися до металургів і гірників уже висловили працівники інших сфер: комунальної, медичної, освіти тощо.

Криворізький міськком ПМГУ