7367f5aa36daac3e9d18a72313e39a5d

Президент України Володимир Зеленський розповів, що хоче, щоб середня зарплата в Україні була як у Польщі, щоб українці повертались з Польщі додому. Про це він сказав у відео "Один день Президента України", опублікованому на сторінці Офісу Президента у Facebook.

"Я дуже хочу щоб в нас середня заробітна плата була як у Польщі. І я впевнений, я хочу вірити, що ми за ці чотири з половиною роки здійснимо цю мрію. Чому як у Польщі? У Польщі зараз декілька вже мільйонів українців. Чому вони повернуться? Повернуться тільки якщо тут буде мотивація. Хоча б трішечки менше ніж в Польщі – вже нормально", - сказав Володимир Зеленський.

Президент вважає, що для зміни країни необхідно знайти баланс між досвідом людей старшого покоління й енергією та ментальністю "людей зі смартфоном".

"Це буде мікс людей зі смартфоном і старших. Треба знайти між ними баланс, суспільний договір. Молоді повинні навчатися, а люди старші повинні зрозуміти, що без цієї енергії, без цієї ментальності - а в них уже нова ментальність - ми не змінимо країну", - сказав Зеленський.

Він також визнав, що серед представників старшого покоління дуже багато освічених людей, відзначив якість їхньої освіти та наявність практичного досвіду.

Детальніше

Прес-центр ФПУ

за повідомленням "Укрінформу"