P1190144

Первинна профспілкова організація філії ПАТ НСТУ "Закарпатська регіональна дирекція" (голова Олена Адамчук-Тюшко) після того, як стало відомо, що планується зміна штатного розпису філії, і, як наслідок, значне скорочення працюючих, звернулася за підтримкою до обласної профспілкової організації  працівників культури. Адже голові обласної профорганізації Наталії Товтин раніше неодноразово доводилося відстоювати інтереси колишньої обласної держтелерадіокомпанії на різних рівнях. Саме з її ініціативи це питання стало предметом серйозної розмови на засіданні Громадської ради при  Закарпатській облдержадміністрації, яку очолює підприємець Михайло Греньо.

Громадська рада при Закарпатській облдержадміністрації, враховуючи пропозиції профспілки працівників культури, звернулася до Президента України, Голови Верховної Ради України, Прем’єр-міністра України, Комітету інформаційної політики ВРУ, Міністерства культури, молоді і спорту України, Наглядової Ради ПАТ НСТУ, народних депутатів України від Закарпатської області щодо непродуманої реорганізації ПАТ НСТУ "Закарпатська регіональна дирекція", а також термінового створення робочої групи на національному рівні для вивчення і остаточного розгляду цього питання з урахуванням доцільності державницьких інтересів України в інформаційному медіапросторі.

P1190140

А тим часом на загальних зборах трудового колективу ПАТ НСТУ " Закарпатська регіональна дирекція" було створено комітет порятунку Суспільного мовлення нашої філії, який  запустив флешмоб  на підтримку мовлення в регіонах.

Детальніше

 Сергій Баранчиков,

                                                                                                  прес-центр Закарпатської облпрофради