1498683

Голова ФПУ Григорій Осовий 5 березня ц.р. від Федерації професійних спілок України привітав Дениса Шмигаля з призначенням його на посаду Прем’єр-міністра України.

«У цей доленосний для нашої держави час Вам, шановний Денисе Анатолійовичу, довірено найважливіше завдання – практичну реалізацію реформ, спрямованих на зміцнення економіки та кардинальне покращення рівня життя кожного українця», - зазначено у посланні.

 «ФПУ, яка захищає права та інтереси людей праці, висловлює готовність надавати всебічну підтримку Вам та членам Вашого Уряду в цій непростій роботі. У рамках конструктивної співпраці з Урядом за європейськими стандартами соціального діалогу профспілки готові вносити пропозиції з ключових питань економічної, соціальної та трудової політики, які стосуються безпосередньо людини найманої праці, соціально-економічних прав громадян України, аналізувати підготовлені Урядом ініціативи та забезпечувати їх обговорення у трудових колективах на місцях, в галузевих і територіальних профспілкових організаціях всіх регіонів країни».

Голова ФПУ Г.Осовий запросив Прем’єр-міністра України Д.Шмигаля взяти участь у засіданні Ради ФПУ, яка відбудеться 18 березня 2020 р. у Києві, у Будинку профспілок.

Прес-центр ФПУ