IMG 3aa6cdea483158dd7a4dbc3912fb2f00 V

Напередодні 8 Березня – прекрасного Свята Весни, що відзначається в Україні на державному рівні як Міжнародний жіночий день, творчі колективи «Жовтневого палацу» дали Святковий благодійний концерт у профспілковому санаторії «Жовтень».

Народний вокальний ансамбль «Співаночка» (худ. керівник Катерина Кінах) і Народний ансамбль танцю «Горлиця» (худ. керівник Віталій Гурський) виступили перед співробітниками та відпочиваючими «Жовтня», подарувавши їм незабутні враження та по-справжньому святковий настрій.

IMG 9f36b9ff0a8d7a0652febe45eef6325e V

Ініціював творчий десант директор Міжнародного центру культури і мистецтв профспілок України «Жовтневий палац» Юрій Бобир.

- Наш палац профспілковий і «Жовтень» – профспілковий санаторій, - говорить він, - таким чином ми відроджуємо давні добрі традиції і намагаємось встановити культурні зв’язки між підприємствами ФПУ. Дуже сподіваємось на співпрацю з профспілковими організаціями, іншими закладами та установами профспілок, де можливо організувати виступ наших артистів, ми готові приїхати з концертом до свята, або урочистої події.

IMG a6cab0b028931030ee2de195ba17a0b1

З пропозиціями щодо організації святкових благодійних концертів звертайтесь до директора «Жовтневого палацу», або до відділу народної творчості: тел. +38(044) 278-74-92.

IMG e5b1c2a7421ff1c256cea29b386b7ba2 V

Прес-центр ФПУ