unnamed 0987

Шановні спілчани!

Трудівники та ветерани праці сфери обслуговування!

Щиро вітаю вас з нашим професійним святом – Днем працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення!

Хочу подякувати усім вам за сумлінну та самовіддану працю. Завдяки вашим працьовитим рукам, високому професіоналізму та наполегливості підтримується безперебійна робота інженерних комунікацій, шляхового, каналізаційного, ліфтового господарств, міського електротранспорту; населення забезпечується водою та теплом, здійснюється благоустрій, освітлення та озеленення вулиць та скверів, надаються різноманітні побутові послуги.

Хочу запевнити, що попри складнощі сьогодення та нові виклики галузева Профспілка й надалі завжди перебуватиме поруч зі своїми спілчанами, аби захистити їх права та інтереси, добитися пріоритетного розвитку житлово-комунального господарства.

Нехай ваша праця, шановні колеги, приносить вам радість та достаток, а мешканцям населених пунктів – затишок в їхніх оселях.

Бажаю вам і вашим близьким миру, міцного здоров’я, особистого щастя, творчої наснаги, успіхів та належної оцінки споживачами вашої нелегкої, але потрібної усім праці.

Зі святом вас, дорогі спілчани!

Голова ЦК Професійної спілки працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення  України ,

Олексій РОМАНЮК