140255

Очільник Києва Віталій Кличко у зверненні до жителів міста 21 березня поінформував, що у Києві буде зупинено рух громадського транспорту з понеділка - 23 березня 2020 року.

Пасажирський транспорт Києва буде перевозити тільки співробітників тих підприємств, які забезпечують критичні важливі сфери життя столиці. Для проїзду їм роздадуть спеціальні картки. 

В.Кличко уточнив, що це обмеження не торкнеться приватного транспорту. Також міський голова звернувся до Кабінету Міністрів та Державної прикордонної служби із проханням забезпечити домашній режим для українців, що прибувають в країну.

Пряма мова: "Окремо хочу звернутися до уряду і прикордонної служби. Цими днями, коли прибувають літаки з українцями з-за кордону, потрібен суворий контроль за тим, щоб ці люди перебувають два тижні на домашньому режимі".

Також із понеділка, 23 березня, в Тернополі призупинять роботу громадського транспорту.

Перевозитимуть тільки працівників, які в умовах надзвичайної ситуації забезпечують життєдіяльність міста (медиків, працівників органів державної влади та місцевого самоврядування, комунальників, а також працівників підприємств, які забезпечують виробництво продуктів харчування, аптечних закладів, Тернопільської дирекції "Укрпошта", працівників аварійних служб".

Перевозитимуть цих людей виключно в захисних масках.
 

Детальніше

Прес-центр ФПУ