1589535941 ukr semja

Міжнародний день сім’ї – міжнародний день, що відзначається в системі Організації Об’єднаних Націй.

Сім’я як основний елемент суспільства була і залишається осередком людських цінностей, культури та історичної спадкоємності поколінь, чинником стабільності і розвитку. Завдяки сім'ї міцніє і розвиваються держава, зростає добробут народу! І дуже важливо, щоби у сучасної сім’ї була злагода, життя без насильства та ненависті.

Саме 20 вересня 1993 року відповідно до резолюції Генеральної Асамблеї ООН було запроваджено Міжнародний день сім’ї, який відзначається щороку 15 травня.

В нашій країні з 2012 року святкується і Український День родини (відповідний Указ Президента України № 1209/2011 «Про відзначення в Україні деяких пам’ятних дат і професійних свят» був підписаний 30 грудня 2011 року).

З сім’ї розпочинається життя людини, тут відбувається формування її як громадянина. Сім’я – джерело любові, поваги, солідарності та прихильності, то, на чому будується будь-яке цивілізоване суспільство, без чого не може існувати людина.

Добробут кожної родини – ось мірило розвитку і прогресу усієї країни.

Бажаємо усім родинам добробуту та міцного здоров'я усім її членам! Нехай у сім'ях завжди панують любов, взаємодопомога та взаєморозуміння!

Будьте щасливі і підтримуйте одне одного!