unnamed

Шановні колеги!

 

Електронна петиція на сайті Верховної Ради України  «Про не розгляд законопроекту № 2681 як такого, що порушує права профспілок в Україні», яка зареєстрована за посиланням: https://itd.rada.gov.ua/services/Petition/Index/7610?aname=published вже набрала необхідну кількість підписів!

Станом на сьогодні, 22 травня, зібрано необхідні 25 тис. голосів тих, хто став на бік профспілок як структур, що дієво захищають трудові та соціально-економічні права людей.

Разом - ми сила!!! 

Довідково:

Згідно із Законом, що регулює електронні петиції, 25 тисяч - це мінімальна кількість підписів, які необхідно зібрати за 3 місяці за той чи інший законопроект.  Відповідно до законодавства, розгляд петицій, що набрали необхідну кількість прихільників, здійснюється невідкладно, але не пізніше десяти робочих днів з дня оприлюднення інформації про початок її розгляду.

Процедура розгляду петиції така: петиція отримала 25 або більше тис голосів => її направляють у відповідний комітет, який робить висновок => прийняття рішення про включення до порядку денного пленарного засідання Верховної Ради обговорюється за процедурою повного обговорення.

 

Прес-центр ФПУ