z dnem doctor7 1160x653 1

Шановні медичні працівники!  Лікарі, фельдшери, медсестри, ветерани охорони здоров’я!

Щиро вітаю вас з професійним святом — Днем медичного працівника!

Ваша професія завжди потрібна людям, але саме зараз, коли увесь світ і Україна долають коронавірусну інфекцію Covid-19Ви – на передовій і щодня рятуєте людські життя, ризикуючи власним здоров’ям, благополуччям своїх близьких та родин. Вдень й вночі - ви поруч, аби допомогти хворим. У цій жертовній та благородній справі у вас часто немає права на спокій, відпочинок, навіть на власні емоції. 

Велика подяка за вашу невтомну працю, щире і відкрите серце!

Сьогодні разом з вами День медика відзначають тисячі людей, яким ви подарували радість перемоги над недугами. Ми завжди  віримо у ваш талант, вміння і професіоналізм, у вашу постійну готовність прийти на допомогу.

Незважаючи на цілу низку проблем, які в останні роки намагається подолати система охорони здоров’я в Україні, ви як істинні професіонали своєї справи виявляєте відданість роботі, інколи наражаючись на небезпеки і ризикуючи власним життям.

Але саме вам, янголи убілих халатах, довірено найголовніше — здоров’я громадян, що є базовою умовою подальшого розвитку країни, її стабільного майбутнього.

Впевнений, що ви й надалі з високою відповідальністю та сумлінням виконуватимете поставлені перед вами завдання, а ваші зусилля винагороджуватимуться повагою і вдячністю суспільства.

У цей святковий день сердечно бажаю вам і вашим родинам здоров’я, щастя, добра і благополуччя, невичерпної енергії та нових професійних здобутків в ім’я України.

Нехай у вашому домі завжди панують мир і злагода, у серці – доброта, а у справах – мудрість та виваженість.

 

З повагою,

Голова ФПУ                                                                                           Григорій Осовий