РУДА

Резонансна тема боротьби українських профспілок з чиновниками вийшла на новий рівень. Ряд спірних законопроектів, які цілком здатні перетворити трудове населення України в керовану масу без права голосу, а громадські організації в пустишки без впливу на будь-які процеси в сфері трудових і суспільних відносин знову на порядку денному в Комітетах і Кабміні. 

Не допустити їх ухвалення буде намагатися народний депутат України Сергій Рудик. Його одноголосно обрано повноважним Представником Федерації профспілок України у Верховній Раді України на засіданні Президії ФПУ 23 червня. Тепер він представлятиме інтереси трудових колективів у парламенті.

"Я запропонував додатковий механізм - це робота з депутатським корпусом - пояснення, роз'яснення, підготовка спільних законопроектів, згуртування депутатського корпусу тієї частини, які готові, не зважаючи на вказівки їхніх партійних босів, стояти на засадах захисту трудових прав людей і власне профспілок", - наголосив Сергій Рудик.

Детальніше - у сюжеті телеканалу "ІНТЕР". 

https://podrobnosti.ua/2356618-sergj-rudik-zaklikav-ne-dopustiti-prijnjattja-antiprofsplkovih-zakonoproktv.html?fbclid=IwAR1JEC9qXCrXO131FF0nRg9cxIZq4lAr8AHf-xyea_6UTRheUJHIvcIAms8

Прес-центр ФПУ