unnamed

Сьогодні перший заступник голови Запорізької обласної ради Єгор Семенков і депутат Запорізької обласної ради Василь Хвостак зустрілись із представниками трудового колективу ПАТ «Мотор Січ».

Також  участь у зустрічі на «Мотор Січі» взяли директор по зв’язкам з громадськістю ПАТ «Мотор Січ» Анатолій Малиш та голова Запорізької обласної ради профспілок Віктор Сластьон.

- В умовах карантину стабільна робота промислових підприємств і машинобудівних, в першу чергу, є найважливішою умовою збереження сталого розвитку регіону. Тому обласна влада приділяє величезну увагу і повагу до роботи трудових колективів, які не тільки забезпечують своє функціонування, а й перераховують податки до бюджетів всіх рівнів, подаючи приклад іншим виробництвам і бізнесам, - зазначив Єгор Семенков.

Під час діалогу із моторобудівниками, перший заступник голови Запорізької обласної ради зазначив, що сьогодні у Запоріжжя є реальний потенціал для створення аерокосмічного кластеру, і саме ПАТ «Мотор Січ» може стати платформою для такого прориву.

Подякувавши за працю всім моторівцям, Єгор Семенков вручив відзнаки Запорізької обласної ради кращим з них. Зокрема,  Орден «За заслуги перед Запорізьким краєм» II ступеня отримав голова профкому первинної організації профспілки авіабудівників України у ПАТ «Мотор Січ» Михайло Труш, а Почесні грамоти обласної ради – налагоджувальник верстатів, голова цехового комітету первинної профспілкової організації профспілки авіабудівників України у ПАТ «Мотор Січ» Любов Фоменко та слюсар з механоскладальних робіт, голова цехового комітету первинної профспілкової організації профспілки авіабудівників України у ПАТ «Мотор Січ» Валентина Молчанова.

 MG 3270 

 MG 3255 

За матеріалами Запорізької обласної ради