MG 2903

Питання подальшого розвитку запорізької промисловості і створення нових робочих місць стали предметом відвертої розмови першого заступника голови Запорізької обласної ради Єгора Семенкова, голови обласної профспілки трудящих металургійної і гірничодобувної промисловості України Валерія Сєдова, голови Запорізької обласної ради профспілок Віктора Сластьона і лідерів первинних організацій профспілкових комітетів підприємств металургії та гірничо-збагачувального комплексу.

         Під час зустрічі в обласній раді профспілок також взяли участь депутати Запорізької обласної ради Олег Ільїн та Микола Пастушенко, які представляють колективи своїх підприємств – ПАТ «Запорізький завод феросплавів» та ПрАТ «Запорізький залізорудний комбінат» відповідно.

- Сьогодні є величезний запит на розвиток промислової індустрії, на повагу до людини праці. Але карантин та турбулентна ситуація в економіці України і світу вносять свої корективи. Та ми розуміємо: економіка і бюджет Запорізької області сьогодні тримається завдяки роботі наших заводів, тому влада зобов’язана всіляко підтримувати виробничий процес, допомагати у складних ситуаціях, - зазначив Єгор Семенков.

В діалозі лідери профспілок окреслили питання, що найбільше турбують людей. Зокрема, транспортного сполучення в місті. Лідер профспілки комбінату «Запоріжсталь» Леонід Анісімов висловив загальне занепокоєння відтермінуванням оздоровчої кампанії цього літа. На жаль, в нинішніх умовах відкриття дитячих оздоровчих центрів, баз відпочинку цього літа – під великим питанням. Як і масштабне святкування Дня металурга і гірняка. 

На підтвердження слів про підтримку людей праці перший заступник голови Запорізької обласної ради вручив бригадиру на дільниці основного виробництва механічного цеху, голові профкому первинної профспілкової організації ТОВ «Запорізький ливарно-механічний завод» Ігорю Чижову Почесну грамоту обласної ради.

                                                      

  MG 2934

За матеріалами Запорізької обласної ради