1200px 1. Ужгород. Пл. Народна 4

В місті Ужгороді 30 червня  2020 року буде проводитися попереджувальна вулична акція протесту профспілок проти антипрофспілкового законопроєкту №2681 та інших, які погіршують умови життя і  праці трудящих, їх соціальні гарантії, перешкоджають діяльності профспілок.

Акція проходитиме у формі інформаційного пікетування органів влади.

         Місця проведення акції: пл. Народна та пл. Поштова.

         Орієнтовний час проведення: 10.00-11.00 год.

В И М О Г И:

1.     Зупинити подальше просування Урядом антисоціального закону про працю, який  порушує права громадян.

2.     Відкликати з Верховної Ради України антипрофспілковий депутатський законопроект №2681 від «слуг народу». Профспілкову реформу проводити лише за участі самих профспілок.

3.     Вилучити з законопроекту №2275 статтю щодо позбавлення прав профспілок і роботодавців на рівне представництво інтересів застрахованих осіб у  фондах соціального страхування.

4.     Відкликати з посади голови Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів Галину Третьякову за проведення антисоціальної політики та  антигуманну позицію по відношенню до громадян України.

5.     Відновити діяльність на робочих місцях і надати фінансову та матеріальну підтримку працівникам, які потерпають в умовах економічної кризи, викликаної поширенням короно вірусної інфекції.

Прохання взяти участь у даному заході, а представників ЗМІ у його висвітленні!

Прес-центр Закарпатської облпрофради