2d88607cc410903377ccc870ea5742b02310d483 1

Шановні спілчани!

Прийміть щирі вітання з визначним державним святом –Днем Конституції України!

28 червня 1996 року назавжди залишиться видатною подією в сучасній історії нашого народу. Україна обрала шлях незалежного розвитку та закріпила це в Конституції. З прийняттям цього історичного акту український народ отримав найцінніше: право на самовизначення, а Держава стала незалежною, демократичною, суверенною та соборною. Основний Закон нашої держави, гарантуючи громадянам загальновизнані права та свободи, закріпив ідеали справедливості та рівності, які сповідують усі цивілізовані країни світу, визначив стратегію подальшого розвитку української держави, став фундаментом правової системи країни, її законодавства, а також визначальним чинником забезпечення державного суверенітету, консолідації українського суспільства, формування і розвитку інститутів державної влади, становлення громадянського суспільства.

Проте ми не маємо забувати, що конституційні норми, якими б вони передовими і демократичними не були, самі по собі не змінять життя на краще. Сьогодні, аби перетворити зміст на результат, усім нам потрібні підвищена відповідальність, самовіддана праця заради однієї мети – процвітання України як цивілізованої європейської держави. А нам, профспілковцям, необхідно спрямувати всі свої сили, знання і вміння на захист конституційних прав працівників на працю, відпочинок, достойну заробітну плату та гідний рівень життя.

З нагоди Дня Конституції України бажаю всім міцного здоров’я, щастя, злагоди, добробуту, процвітання, натхнення та успіхів у всіх добрих справах!

 

З повагою,

Голова ФПУ                                                            Григорій Осовий