9977 529352

Дніпропетровське обласне об’єднання профспілок, Федерація організацій роботодавців Дніпропетровщини та обласний Центр зайнятості   підписали спільне звернення до роботодавців та фізичних осіб-підприємців з пропозицією надання їм консультацій щодо отримання допомоги по частковому безробіттю на період карантину та сприяння вирішенню інших проблем.

У документі зазначено, що завдяки спільній діяльності в рамках тристоронньої угоди між Федерацією організацій роботодавців Дніпропетровщини, Обласним об’єднанням профспілок та обласним Центром зайнятості   в області за останній  час збережено  понад  16,7 тисяч  робочих місць в окремих сферах економіки. Фінансова допомога держави, що надається на безповоротній основі, стала суттєвою підтримкою як працівників підприємств, що втратили частину заробітної плати, так і фізичних осіб – підприємців.

Допомогою по частковому безробіттю на період карантину в області уже скористались  представники переробної,  легкої та харчової промисловості, торгівлі, транспортної сфери, туризму, ресторанного бізнесу, сфери послуг.

Текст Звернення додається

Дніпропетровське обласне об’єднання профспілок