моршин

З дотриманням правил роботи під час карантину після чотиримісячного простою запрацювали усі профспілкові оздоровниці.

Працівники у масках та рукавичках, дотримання дистанції, на рецепції захисний екран. А ще температурний скринінг та постійна дезінфекція приміщень. Бювети автоматизовані, тому прийом води безпечний.

Українці у профспілкові оздоровниці традиційно їдуть на мінеральні води, лікувальні процедури, та чисте карпатське повітря, адже це ідеальні фактори для повноцінного відпочинку та оздоровлення. А ще − супровід лікаря, діагностика, якісне харчування, контроль дієтолога, тощо.

Профспілки зберегли для людей родовища мінеральних вод від неконтрольованого забору та постійно контролюють технічний стан споруд, тримають у належному стані бювети.

Важливо, що в системі ПрАТ «Укрпрофоздоровниця» працюють фахівці найвищого ґатунку, тому лікувальні властивості води та інших природних чинників пацієнти отримують у повній мірі.

У Моршині, як і в інших профспілкових оздоровницях, вода унікальна. Вона багата сульфатами магнію, чим успішно лікує органи травлення, цукровий діабет, метаболічний синдром, тощо. Щороку до Моршину приїздять десятки тисяч відпочивальників, ціни доступні − стандарт на двох з харчуванням і лікуванням від 2 тис.грн.на добу.

Профспілкові оздоровниці Закарпаття також лікують мінеральною водою. У санаторії «Квітка Полонини» її ж три види. Аби не було скупчення у бюветі, до нього заходять по троє. Крани дезінфікують. Лікують у санаторії ендокринні, кишково-шлункові, та опорно-рухові недуги. Тут фахові лікарі і сучасне обладнання, можна пройти повне обстеження, а здоров’я покращують десятки процедур, серед яких популярні масажі та підводні витяжіння хребта. Щороку у санаторії оздоровлювалось до 10 000 людей, ціни доступні − від 900 грн на добу, куди входить проживання, лікування та харчування.

В санаторіях широко застосовують протиепідемічні заходи, є тести, але в закарпатських санаторіях не зафіксовано жодного випадку недугу.

Подробиці у сюжеті

Факти ICTV

: https://www.facebook.com/watch/?v=1010275109435060

Прес-центр ФПУ