АКАД

Академія праці, соціальних відносин і туризму Федерації профспілок України оголошує набір на навчання і з нетерпінням чекає на зацікавлених та креативних студентів, які мають високі вимоги до якості освіти. Академія приймає цей виклик - урізноманітнює освітні програми, зміцнює міжнародні зв’язки, модернізує навчальні технології.

Академія пропонує освітні програми підготовки бакалаврів та магістрів за сучасними спеціальностями: Право, Соціологія, Соціальна робота, Підприємництво, торгівля та біржова діяльність, Фінанси, банківська справа і страхування, Менеджмент, Маркетинг та Туризм.

Важливо, що студенти АПСВТ мають змогу обрати низку дисциплін залежно від їхніх переваг та користуватись системою дистанційної підтримки навчання. Академія приділяє увагу індивідуальним запитам кожного студента: допомагає адаптуватись, проявити творчі здібності та реалізувати якомога більше додаткових освітніх можливостей. П'ять перших вступників за рейтингом набраних балів ЗНО  можуть навчатися в Академії за 1 гривню на рік.

В Академії діє кілька міжнародних програм Подвійного Диплому, які дозволяють студентам паралельно із навчанням в Україні отримувати вищу освіту в партнерських навчальних закладах країн Європейського союзу. Постійно розширюється перелік додаткових сучасних курсів, сертифікатних та бонусних фінансових програм. Зокрема, першокурсники за бажанням мають можливість паралельно із навчанням за основним фахом безкоштовно отримати престижну сервісну спеціальність (на вибір - екскурсовод, сомельє, адміністратор ресторану, фахівець з ІТ-технологій та ін.).

Для тих, хто вже має спеціальність, але мріє підвищити кваліфікацію або навіть змінити сферу професійної діяльності, наш вищий навчальний заклад має пропозиції щодо продовження освіти на старших курсах бакалаврату, у магістратурі та аспірантурі.

Дізнатися докладніше про Академію праці, соціальних відносин і туризму, про її наукову та освітню діяльність, пропозиції для абітурієнтів та умови вступу:

Сайт: www.socosvita.kiev.ua