КОЛОС

19 серпня в день Преображення Господнього  (медовий Спас) відбувся 12 з’їзд Фізкультурно-спортивного товариства профспілок «Колос», в якому взяли участь заступник голови Федерації профспілок України Євген Драп’ятий і голова Профспілки працівників АПК України  Світлана Самосуд.

З’їзд був присвячений ювілейній даті – 70 річчю від дня заснування ФСТ «Колос».

Делегатів від Федерації профспілок України привітав Євген Драп’ятий. Він зокрема зазначив, що пройдений товариством протягом минулих десятиліть шлях був непростим і водночас насиченим важливими для товариства подіями. Та попри всі виклики, залишаються непорушними згуртованість, єдність і солідарність Вашої спортивної родини, представників сільських трудових і виробничих  колективів. І сьогодні робота ФСТ «Колос» вирізняється новими соціально виваженими підходами у вирішенні життєво важливих питань діяльності товариств і розвитку фізкультурно-спортивного руху.

«Ми переконані, що наша спільна робота сприятиме розвитку дитячо-юнацького спорту, фізичному вихованню молоді та пропаганді здорового способу життя,  підготовці видатних спортсменів і тренерів, утвердженню солідарності та справедливості, добра та поваги до людини праці, становленню сильної, соціальної, правової і демократичної України», - підкреслив заступник Голови ФПУ. .

Євген Драпятий також зазначив, що 5 березня ц.р. Президія ФПУ уклала Угоду  про співпрацю між ФПУ та ГО «Всеукраїнське фізкультурно-спортивне товариство «Колос» мета якої сприяння зміцнення  здоров’я працівників агропромислового комплексу та членів їх сімей, залічення їх до фізичної культури і спортивних заходів, пропаганди здорового способу життя над реалізацією якою працюють зараз працюють обидві сторони.

Делегати обрали на наступний термін головою ФСТ Мендуся Олександра Петровича.

За дорученням Президії ФПУ Є. Драп’ятий вручив кращим тренерам, директорам спортивних шкіл профспілкові відзнаки, Почесні грамоти, Подяки.

І саму Федерацію профспілок України і галузеву профспілку було відзначено Подякою керівництва ФСТ «Колос».

Прес-центр ФПУ