АБВГ
Проводиться Об’єднанням Профспілок Львівщини і Львівським обласним об’єднанням організацій роботодавців спільний збір 100 000 підписів членів трудових колективів для відкритого звернення до Президента України, голови Верховної ради України та Прем'єр-міністра України щодо вимоги ухвалити законопроєкт №3739 щодо локалізації виробництва при публічних закупівлях та прийняти постанову Уряду відносно закупівель галузі машинобудування з підтвердженим рівнем локалізації Ми, Профспілки і Роботодавці, солідаризувалися і стаємо на варту законних інтересів та прав українського народу та держави, щоб не допустити внутрішньої нестабільності, яку несе україні економічне виснаження.
МИ ВИМАГАЄМО:
1️⃣ Припинити руйнування вітчизняної промисловості в угоду імпортерам. Оскільки імпортери годують не Україну, а свої держави.
2️⃣ Навести лад у публічних закупівлях, які сьогодні не враховують потенціал біля 4000 вітчизняних підприємств – виробників комплектуючих або кінцевої продукції. Відповідно, вітчизняна промисловість занепадає.
3️⃣ Не довіряти новоявленим експертам з наглядових рад держпідприємств-монополістів, які діють всупереч інтересів України і віддати пріоритет продукції українського виробництва – локомотивам і швидкісним потягам, турбінам і компресорам, гелікоптерам і катерам, трамваям і електробусам, «швидким допомогам» і пожежним машинам. = Українська техніка за своєю якістю гідна конкурувати з імпортною. Відповідно це дасть змогу створити в Україні щонайменше 100 тис. нових робочих місць.
4️⃣ «НІ!» товарним кредитам в публічних закупівлях, де Україна і українці отримують борги, а інші країни – робочі місця та виробництва.
Вимагаємо ухвалити законопроєкт №3739 щодо локалізації виробництва при публічних закупівлях та прийняти постанову Уряду відносно закупівель галузі машинобудування з підтвердженим рівнем локалізації! Розвиток промисловості та створення нових робочих місць заради ДОБРОБУТУ ДЛЯ ВСІХ!
ОБ'ЄДНАННЯ ПРОФСПІЛОК ЛЬВІВЩИНИ