ПАДИ
Профспілка працівників будівництва і промисловості будівельних матеріалів України проводить масову кампанію на підтримку працівників в умовах карантину, за збереження їх заробітної плати та гідні умови праці.
"Криза, що виникла під час пандемії COVID-19, продемонструвала, наскільки незахищеними є українські працівники. Існує нагальна потреба створити гарантовану систему захисту заробітної плати у країні, а також забезпечити впровадження всіх відповідних стандартів MOП по захисту заробітної плати"., - зазначив Василь Андреєв, Голова Профспілки працівників будівництва і промисловості будівельних матеріалів України
ПОРУШЕННЯ у сфері захисту заробітної плати у секторах будівництва та виробництва будівельних матеріалів в Україні під час кризи із поширенням інфекції COVID-19: примусова неоплачувана відпустка!
ПРАЦІВНИКИ ЗНАЙТЕ СВОЇ ПРАВА!
Ніяких примусових неоплачуваних відпусток - це гарантія, яка надається за потреби i клопотання самого працівника!
Прес-центр ФПУ -  Профспілка працівників будівництва і промисловості будівельних матеріалів України