im

Шановні спілчани, працівники нафтогазової промисловості!

 

Цей день – чудова нагода привітати та вшанувати всіх, хто пов’язав своє життя із нафтогазовою промисловістю, - геологів і буровиків, розробників та будівельників, технологів і транспортників.

Ви присвятили себе нелегкій, але важливій справі – розбудові паливно-енергетичного комплексу держави, динамічний розвиток якого є запорукою успішної перебудови економіки України, її енергетичної незалежності та національної безпеки.

Україна має в своєму арсеналі одну з найскладніших і найефективніших газотранспортних трубопровідних систем з протяжністю близько 37 тисяч кілометрів, забезпечуючи надійну доставку природного газу в свої міста і найвіддаленіші райони. Покриваючи свої внутрішні транзитні потреби в доставці енергоносіїв, Україна також надає свою газотранспортну систему для транзиту енергоносіїв до Європи з країн ближнього зарубіжжя.

Висловлюю щиру вдячність всім працівникам та керівникам підприємств нафтової, газової та нафтопереробної промисловості, які щоденно проявляють самовідданість і майстерність, відповідальне ставлення до своєї справи, забезпечуючи надійну роботу складного технологічного комплексу і щиро вітаю Вас з професійним святом!

Бажаю наснаги, оптимізму, стабільності та нових досягнень. Нехай свято наповнює радістю та гордістю за професійні здобутки, а ваша відданість своїй справі спрацьовує на благо народу України!

З повагою,

Голова ФПУ                                                Григорій Осовий