wyk1

Засідання виконкому Об’єднання профспілок Харківської області відбулося 15 вересня під головуванням Серія Тесленка, Голови ОПХО. На засіданні був присутній виконавчий директор ООР ХО «Граніт» Олександр Колесніков.

Перед початком засідання виконкому, Тесленко С.А. довів до відома присутніх, що протягом останнього часу відбулися звітно-виборчі конференції окремих членських організацій ОПХО, на яких було обрано на наступні терміни голів: Харківської обласної організації Профспілки працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення України – Ларису Успенську, Харківської обласної організації Профспілки працівників охорони здоров’я України – Альону Благовещенську, Обласної профспілкової організації Профспілки працівників державних установ України - Олександра Гацька, Харківської обласної організації Профспілки працівників автомобільного транспорту та шляхового господарства України - Аллу Макеєву. Голова ОПХО побажав колегам успіхів, творчого натхнення та нових перемог в роботі.

Олександр Колесніков звернувся до членів виконкому ОПХО з проханням підтримати звернення Президії Ради Федерації роботодавців України до Президента України, Голови Верховної Ради України та Премєр-міністра України з вимогою ухвалити законопроєкт №3739 щодо локалізації виробництва при публічних закупівлях та прийняти постанову Уряду відносно закупівель галузі машинобудування з підтвердженим рівнем локалізації! Мета звернення – це відбудова і економічний розвиток України, реіндустріалізація країни та створення прозорих умов для розвитку підприємництва, припинення руйнування вітчизняної промисловості в угоду імпортерам, які годують не Україну, а свої держави.

wyk5

Олесь Леміщенко,