Харгаз

Щорічно в Україні від пожеж, шкідників, всихання та ін. гине десятки тисяч гектарів зелених насаджень. Цієї осені, близько 300 дерев будуть висаджені членами профспілкової організації АТ «Харківгаз» на підтримку довкілля Харківської області.

Перші зелені насадження від працівників компанії у четвер, 10 вересня, з’явились в центральному парку культури та відпочинку ім. Горького, в м. Харків. В подальшому молоді деревця прикрасять парки і сквери міст по всій Харківській області.

У сучасному світі величезна кількість факторів, що впливає на екологічний стан довкілля. Лише за один рік транспортний засіб викидає в атмосферу близько кілограму забруднюючих речовин. Зелені насадження не лише радують погляд, додають краси і естетики, вони захищають від негативних впливів навколишнього середовища. Дерева поглинають пил, вуглекислий газ і виробляють кисень. Доросле дерево за один рік виробляє близько 100 кубометрів кисню.

Тож, працівники АТ «Харківгаз» продовжують традиції озеленіння Харківської області. І вже за кілька років висаджені цієї осені дерева вироблятимуть десятки тисяч кубометрів необхідної для життя речовини.

Об’єднання профспілок Харківської області