100863250 844090322748996 712931074686058496 n

ЦЕНТР СОЦІАЛЬНИХ ПОСЛУГ, незважаючи на «карантинні» обмеження, продовжує розширювати перелік пільг для членів профспілок - учасників програми СОЦІАЛЬНИЙ ПРОФСПІЛКОВИЙ КВИТОК. Віднедавна до програми лояльності ЦЕНТРУ залучено нового партнера у групі «Автопослуги» - всеукраїнську мережу сервісних центрів із встановлення ГБО Pride Gas (офіційний партнер італійського заводу AEB - лідера з виробництва інноваційних систем ГБО у Європі).

Для власників СОЦІАЛЬНОГО ПРОФСПІЛКОВОГО КВИТКА та ПРОФСПІЛКОВОГО КВИТКА з можливостями платіжної картки забезпечено 5%-ву знижку від вартості встановлення ГБО на власне авто, що дозволяє в подальшому заощаджувати близько 50% постійних витрат на пальне.

Останнім часом встановлення ГБО стає все більш популярним серед українських споживачів - його встановлюють на легкові та вантажні автомобілі, авто 90-х років випуску і сучасні нові авто, на двигуни розподіленого і безпосереднього вприскування і навіть на дизель. Адже встановлення газобалонного обладнання - це економія до 50% коштів на експлуатацію автомобіля, в середньому економія складає 0,8-1 грн/1 км для авто з витратою 10л/100 км.

Вас не влаштовують ціни на бензин? Задумалися над тим, як можна заощадити гроші на щоденних поїздках? Думаєте, як ефективно інвестувати кошти? Установка газобалонного обладнання (ГБО) – одна із оптимальних відповідей на всі ці питання.

По-перше, купуючи ГБО, ви тим самим збільшуєте вартість авто в майбутньому. По-друге, ви починаєте економити вже з перших хвилин - окупність систем становить 25-30 тис. км для бюджетних версій з урахуванням витрат на регламентне ТО і оформлення документів. Крім того, встановлення газобалонного обладнання PRIDE by AEB - це гарантія 100% безпеки при експлуатації - наприклад, захист двигуна від перегріву і роботи на збідненій суміші або система адаптації палива до якості газу і бензину.

Встановлення ГБО здійснюється у Києві та Харкові на профільному СТО та авторизованих автоцентрах в Pride Gas.

Неповний список партнерів налічує в Україні понад 15 представництв:

• м. Харків – СТО Pride Gas і партнер KOSTA GAS, обслуговування якого повністю відповідає стандартам італійського заводу AEB (2 СТО);

• м. Київ - авторизовані центри PRIDE GAS і KOSTA GAS (4 СТО);

• м. Запоріжжя – ГазКар (працює навіть з TSI двигунами);

• м. Кременчук - "ПРАЙД Сервіс", офіційний підрозділ PRIDE GAS;

• м. Кривий Ріг - Автокомплекс Миру, 6;

• м. Первомайськ Миколаївська область - GaraZh, інсталяційний центр в Миколаєві;

• м. Ужгород - ADDINOL Service.

Інформація про послуги:

PRIDE GAS надає повний спектр послуг із установки, налаштування та діагностики газобалонного обладнання, а також його подальшого обслуговування:

· Встановлення ГБО за цінами від заводу AEB без посередницької націнки;

· Знижку на «чорне золото» оптом при необхідності, наприклад, встановлення на авто корпоративного автопарку;

· Постійну технічну і консультаційну підтримку в будь-якій точці України, а також сервісну допомогу на профільних СТО PRIDE GAS та KOSTA GAS;

· Зручну програму кредитування - послугу "встановити газ на авто в розстрочку", допомогу в оформленні документів на обладнання та страхування двигуна для авто на гарантії;

· Безкоштовну доставку по Україні національним логістичним оператором «Міст-експрес» та інше.

ЦЕНТР СОЦІАЛЬНИХ ПОСЛУГ