630 360 1489514044 6462

Шановні друзі!

Від імені Профспілки працівників культури України дозвольте щиро привітати всіх працівників туристичної сфери з професійним святом – Всесвітнім днем туризму та Днем туризму в Україні!

Туризм – це ціла сфера життя, що охоплює мільйони людей, різні галузі економіки, екологію, культуру, виробництво, сприяє пожвавленню взаємовигідних контактів на міжрегіональному, загальнонаціональному  та міжнародному рівнях.

Україні є що продемонструвати світові та є чим пишатися: неповторні краєвиди, багата історична та культурна спадщина, унікальні ресурси та гостинні люди.  Тож, наша держава має всі шанси для успішного розвитку туристичної індустрії, в тому числі, для розвитку мережі профспілкового туризму, адже Україна може зацікавити не тільки туристів-початківців, а й найбільш досвідчених та вимогливих мандрівників.

І в цьому, перш за все, заслуга всіх тих, хто своїми зусиллями, високим професіоналізмом та ініціативністю формує позитивний імідж нашого краю, знайомить українців та гостей держави з багатолітньою історичною спадщиною та культурною самобутністю.

Бажаю всім працівникам туристичної сфери здоров'я, успіхів та плідної роботи задля ствердження історичних та культурних надбань в українському і світовому просторі, любителям мандрівок - цікавих зустрічей, незабутніх вражень та нових відкриттів, а нашій державі – миру та процвітання.

З повагою,

Голова Профспілки  Л.Ф. Перелигіна