IMG 1697

Сьогодні, 15 жовтня 2020 року, відбулася VIII Звітно-виборна конференція Федерації профспілок Рівненської області. Її було проведено відповідно до статей 30 та 33 Статуту ФПО та постанови Ради ФПО від 17.09.2020 № Р-ХІІІ «Про скликання VIII Звітно-виборної конференції Федерації профспілок Рівненської області». Засідання відбувалося з дотриманням усіх карантинних норм (маски, соціальна дистанція, санітайзери, вимірювання температури тіла  біля входу у зал засідань).

На конференції, безпосередньо у залі засідань, були присутні 37 делегатів, ще 6 делегатів – брали участь он-лайн, через систему Zoom.

Зі звітом про п’ятирічну роботу виступив Микола Шершун, голова Федерації профспілок Рівненської області.

IMG 1644

В обговоренні звітної доповіді взяли участь 8 виступаючих. Усі вони позитивно відгукувались про роботу Федерації профспілок області у звітному періоді.

В ході обговорення доповіді відбулась конструктивна розмова, прозвучали слушні пропозиції від делегатів про покращення роботи громадської організації у наступному періоді.

Учасники конференції оцінили роботу ради ФПО задовільно та одноголосно обрали Миколу Харитоновича Шершуна головою Федерації профспілок ще на один п’ятирічний термін. У заступники голова ФПО запропонував кандидатуру Марії Аркадіївни Рожко, делегати її підтримали.

IMG 1673

Коли усі питання порядку денного конференції були вичерпані приступили до вітань та нагороджень кращих профспілчан області.

Спілчани щиро вітають Миколу Харитоновича та Марію Аркадіївну з обранням на ці відповідальні громадські пости. Бажаємо Вам незламності духу, наснаги до праці, здоровя та благополуччя, щоб гідно працювати на благо людини праці!

IMG 1653

Профінформ ФПО