ФОТ2

Зважаючи на те, що Уряд України продовжив карантин і посилив обмеження, пов’язані з коронавірусом, до 31 грудня поточного року, засідання з’їзду відбувалося  дистанційно, у он-лайн режимі з використанням платформи ZOOM.

На VII  з’їзд Профспілки  обрано 104 делегата; зареєструвалися для участі – 88 делегатів; в роботі з’їзду Профспілки  взяли участь запрошені гості  від Федерації профспілок України Шубін Олександр Олександрович - заступник Голови ФПУ, Ровчак Лариса Володимирівна, Шилов Василь Іванович – керівники  Департаментів ФПУ.

Делегати з’їзду підвели підсумки роботи Профспілки за період з листопада 2015 року до жовтня 2020 року, спрямованої на соціально-економічний захист спілчан, сприяння вирішенню проблемних питань галузевих підприємств, намітять пріоритетні напрямки роботи на наступне п’ятиріччя.

Обговорення цього питання було конструктивним та по суті. Усі бажаючі виступили та обмінялися думками та внесли конструктивні пропозиції щодо подальшої роботи ЦК Профспілки.

Роботу Центрального комітету Профспілки  визнано задовільною та затверджено Звіт контрольно-ревізійної комісії  і Пріоритетні напрямки роботи галузевої Профспілки до 2025 року.

Також, відповідно до порядку денного, делегати  з’їзду розглянули  питання щодо виборів керівних та контролюючих органів Профспілки.

Головою Профспілки одноголосно переобрано Олексія Романюка. Заступником  Голови  Профспілки обрано Анатолія  Кулешу.

Делегати з’їзду розглянули  також питання про зміни до Статуту Професійної спілки працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення України.

В умовах сьогодення, питання актуальне і важливе  для Профспілки, тому викликало  жваву дискусію та широке обговорення правок та змін до Статуту. Всі бажаючі мали змогу виступити та донести свою позицію до учасників з’їзду.

Відразу після завершення з’їзду було у присутності делегатів проведено І Пленум ЦК Профспілки, на якому було обрано новий склад  Президії ЦК Профспілки.

Детальніше

Центральний Комітет Профспілки