ААББ
Тому, що саме в цей день на Всесвітньої конференції молоді у Лондоні, що проходила 29 жовтня - 10 листопада 1945 року, була заснована Всесвітня федерація демократичної молоді (ВФДМ). Міжнародне об’єднання молодіжних організацій - це центр міжнародного демократичного молодіжного руху, який об’єднує молодь незалежно від політичних і релігійних поглядів, расової та національної приналежності. ВФДМ веде боротьбу за мир, права молоді, незалежність народів, інтернаціональне згуртування прогресивної молоді проти колоніалізму, неоколоніалізму, фашизму та расизму. 
Молодість – безцінний дар природи. Його треба приймати з вдячністю, намагатися використати всі переваги цієї прекрасної миті життя. Будьте активними, здобувайте знання, наполегливо працюйте над собою, будуйте великі плани на майбутнє.
Українська молодь сміливо заявляє про себе і свої права. Я як голова Молодіжної ради ФПУ завжди підтримую бажання молодих людей утвердити свою гідність і свої погляди.
Молодь України зробила рішучий вибір на користь демократії, правди і справедливості, гучно заявила про своє бажання бути вільними людьми у вільній країні. Це достойний вибір і ви маєте пишатися ним.
Хочу побажати всім вам дорогі друзі здоров’я, щастя й віри у власні сили.
Твердо знайте, що молодість– це стан душі.
Залишайтесь молодими!
З повагою, голова Молодіжної ради ФПУ
Володимир Ворох