АППК

Завдяки спільним зусиллям первинної профспілкової організації, трудового колективу та народних депутатів за розпорядженням Кабінету Міністрів України № 1329-рвнесено зміни у додаток до розпорядження Кабінету Міністрів України від 16 січня 2019 р. № 36 “Про затвердження переліку об’єктів великої приватизації державної власності” — із змінами, внесеними розпорядженням Кабінету Міністрів України від 3 березня 2020 р. № 204-р та вилучено з переліку об'єктів великої приватизації ДП "Артемсіль".

ДП «Артемсіль» – найпотужніше, унікальне державне підприємство, яке вижило та продовжує свою роботу, незважаючи на кризу, близькість до бойових дій, відсутність державної підтримки та постійні спроби рейдерських захоплень. Продукцію цього підприємства знають не тільки в Україні. ДП«Артемсіль» забезпечує безперебійні поставки солі своїм споживачам по залізниці або через порти річки Дунай, Азовського і Чорного морів. Експорт солі охоплює 16 країн світу. У тому числі Молдову, Білорусь, Польщу, Угорщину, Румунію, Австрію, Грузію, Вірменію, Азербайджан, країни Балтії та інші. Географія поставок з кожним роком збільшується.

Профспілка працівників АПК  України