АДДГ
Пандемія коронавірусу внесла свої корективи в хід звітно-виборної кампанії в первинних профспілкових організаціях Профспілки працівників вугільної промисловості України. Першим серед «первинних організацій» ПрАТ «ДТЕК Павлоградвугілля» в новому форматі відзвітував про свою роботу профком ППВПУ філії «Павлоградська автобаза».

Як повідомив голова профкому Сергій Гармаш, для дотримання антивірусних вимог і норм проведення звітно-виборної конференції було розділено на три етапи. Вона проходила не в цілому по автобазі, а на кожній ділянці окремо.

28 жовтня роботу «первинки» оцінював колектив Тернівської автомобільної колони (було обрано 6 делегатів), до якого приєдналися колона дорожньо-будівельної техніки № 1 (3делегати ) і ділянка по ремонту та утриманню доріг (3 делегата).
За таким же сценарієм 2 листопада пройшли збори у колективах Першотравенської автоколони і 3 листопада Центральної автомобільної колони. У конференціях також взяли участь працівники Павлоградської автоколони, колони дорожньо-будівельної техніки № 2, Центральної ремонтної майстерні і представники апарату ІТП.

Таким чином, коронавірус не завадив провести звітно-виборну конференцію філії «Павлоградська автобаза» в повній відповідності до Статуту Профспілки і дотриманням норм, запропонованих карантинними обмеженнями.

У звітній доповіді про роботу з 2015 по 2020 роки голова «первинки» Сергій Гармаш доповів про те, що: первинна профспілкова організація автобази довела свою дієздатність, профспілковий актив бере активну участь як в виробничих процесах, так і в соціальній та культурно-масової роботі. Тому не дивно, що діяльність профкому за звітний період була визнана задовільною.

Головою первинної організації знову обрано Гармаша Сергія Юрійовича.

За матеріалами Профспілки працівників вугільної промисловості України