Шановні друзі!

16 листопада у всієї медійної спільноти України професійне свято – День працівників радіо, телебачення та зв'язку. Щиро вітаю з цим святом ведучих, режисерів, операторів, редакторів, кореспондентів, працівників інших професій сфери теле-, радіокомунікацій та інших засобів масової інформації.

Це свято по праву можна вважати всенародним. Адже, фахівці, яких ми чуємо у радіоефірах, бачимо на телевізійних екранах та ті, хто залишаються поза кадром, допомагають нам відчути свою причетність до найважливіших подій і забезпечують право на свободу слова. А сучасні цифрові технології та багатогранність інтернет-зв'язку відкривають для всіх без винятку необмежені можливості контактів та людського спілкування.

Працівники медійної сфери сьогодні знаходяться не тільки в авангарді суспільно-політичного життя країни, а й на передовій військових дій та у центрі висвітлення боротьби з небезпечною світовою пандемією. Саме від вашої об'єктивної подачі інформації, принциповості, неупередженого погляду на події та особистої сміливості залежить інформаційна безпека нашої держави. Тож, безмежна вдячність вам за мужню та вкрай необхідну для нашого суспільства роботу від профспілкової родини сфери культури, яскравими представниками якої є саме ви, шановні друзі.

Нехай професійна техніка ніколи вас не підводить, а сучасні технології тільки збільшують спектр послуг і обсяг мовлення. Бажаю всім вам креативних ідей, унікального контенту, нестримної енергії, безмежної творчості й міцного здоров’я.

З глибокою повагою,

Голова Профспілки працівників