макет 1

Турбуючись про здоров’я та зміцнення імунітету членів профспілок  в умовах епідемії COVID-19, в умовах тотального падіння рівня доходів працюючих громадян, масових випадків несвоєчасної виплати заробітної плати, звільнень та скорочень, соціально відповідальні компанії ЦЕНТР СОЦІАЛЬНИХ ПОСЛУГ та мережа фітнес клубів Sport Life в рамках партнерської  програми Федерації профспілок СОЦІАЛЬНИЙ ПРОФСПІЛКОВИЙ КВИТОК проводять безпрецедентний соціальний фестиваль – ТИЖДЕНЬ ЗДОРОВ’Я У SPORT LIFE.

З 23 листопада тільки для членів Федерації профспілок України - корпоративний відділ Sport Life відкриває реєстрацію на БЕЗКОШТОВНЕ відвідування фітнес-клубу бізнес формату.

В рамках фестивалю ТИЖДЕНЬ ЗДОРОВ’Я У SPORT LIFE кожен профспілчанин має унікальну нагоду безкоштовно стати членом будь-якого із 43-х клубів всеукраїнської мережі Sport Life та долучити до активності 2-х родичів (18+).

Вхідним квитком кожного учасника фестивалю ТИЖДЕНЬ ЗДОРОВ’Я У SPORT LIFE є клубна картка Sport LifeПри кожному відвідуванні клубу учасник обмінює на рецепції карту на магнітний ключ від роздягальні. Термін дії картки – 7 днів, при цьому її заборонено передавати третім особам (за кожним учасником закріплена анкета з фото).

Для участі у фестивалі ТИЖДЕНЬ ЗДОРОВ’Я У SPORT LIFE члену профспілки необхідно:

1.               Оформити замовлення на спеціальній лендинговій сторінці SPORT LIFE в Особистому кабінеті члена профспілки або за посиланням, наданим на гарячій лінії ЦЕНТРУ СОЦІАЛЬНИХ ПОСЛУГ 0-800-210-308.

2.                Для отримання вхідного квитка (клубної картки) – звернутися до клубу, обраного при реєстрації. При собі потрібно мати оригінал документу, що засвідчує особу (паспорт, посвідчення водія тощо)

3.               Попередньо ознайомитись з карантинними умовами відвідування клубу (на сайті)

Для безкоштовного безлімітного відвідування з протягом 7 днів з 07:00 до 23:00 (у будні дні) відкриті тренажерний зал, групові заняття, басейн та банний комплекс.

ТРЕНАЖЕРИЙ ЗАЛ (бігові доріжки, велотренажери, степери, зона зі штангами, блочними тренажерами та інш.): для відвідування даної локації учаснику потрібно мати: спортивну форму, питну воду, закрите змінне взуття, рушник.

ГРУПОВІ ЗАНЯТТЯ (аеробіка, силові та функціональні тренування, йога та пілатес, танцювальні та степ-тренування) проходять за розкладом, який можна дізнатися на рецепції або сайті клубу

БАСЕЙН: для відвідування даної локації учаснику потрібно мати: рушник, сланці, купальник, шапочку для плавання. Перед першим відвідуванням потрібно одноразово пройти огляд у кабінеті спортивного лікаря клубу (безкоштовно).

Також під час фестивалю кожен учасник може скористатися за бажанням додатковими послугами (масаж, солярій, товари у енерджі-барі) за додаткову плату.

На вибір учасникам запропоновано 43 клуби мережі у містах: Київ, Вишневе, Біла Церква, Львів, Одеса, Дніпро, Чернівці, Кременчук, Черкаси, Херсон, Луцьк, Полтава, Кам’янець-Подільський, Кривий Ріг, Запоріжжя, Житомир.

Дати першого відвідування: починаючи з 24 листопада

Останній день реєстрації : 14 грудня (7 днів відвідування – по 20 грудня включно)

!!! абонемент у фітнес клуб = 0 грн. 00 коп. - для усіх організаційних ланок всеукраїнських профспілок та територіальних профоб’єднань – членських організацій ФПУ!!!

!!! 100%  безкоштовного спорту та турботи про власне здоровя протягом 7 днів !!!

!!! за бажанням + 2 члена сім’ї 18+!!!

ЦЕНТР СОЦІАЛЬНИХ ПОСЛУГ