АПП

На адресу Голови СПО об’єднань профспілок Григорія Осового надійшов лист подяки від Голови Національного агентства кваліфікацій Юрія Баланюка.

В ньому зокрема говориться: «Від імені Національного агентства кваліфікацій та від себе особисто хочу висловити слова щирої вдячності за Вашу участь в Мілщародному форумі «Людський капітал: Новий порядок денний», що відбувся 12-13 листопада 2020 рок-у. Особливо цінною для нас с Ваша вітальна промова, що задала вектор роботи Форуму та мотивувала учасників. Високий рівень фахової дискусії серед десятків спікерів офлайн та онлайн, в тому числі з Німеччини, Польщі, Латвії та Італії, став результатом спільної конструктивної роботи всіх учасників дискусійних панелей.

Понад 3700 оригінальних учасників форуму вкотре довели актуальність питань інституційних перетворень у напрямку розвитку людського капіталу та побудови Національної системи кваліфікацій зокрема.

Переконаний, в подальщому нас чекає ще багато спільних проектів на шляху  сталого розвитку та процвітання України».

Прес-центр ФПУ