ГРИГ

Сьогодні розпочала роботу Генеральна рада Міжнародної конфедерації профспілок, яка проходитиме в онлайн форматі   24-25 листопада 2020 року.

У засідання бере участь Голова ФПУ Григорій Осовий, обраний на 4-му Всесвітньому конгресі МКП у 2018 році Віце-Президентом МКП та титулярним членом Генеральної ради.

Під час засідання члени Генеральної ради заслухають та обговорять презентацію Генерального секретаря МКП Шаран Барроу про основні моменти діяльності МКП у 2020 та 2021 роках, зокрема щодо реалізації визначених Всесвітнім конгресом флагманських кампаній та чотирьох пріоритетних напрями дій: Мир, демократія та права; Регулювання економічної влади; Глобальні зрушення - справедливий перехід; Рівність.

Крім цього, учасники засідання приділять увагу питанням відновлення після кризи, викликаної пандемією COVID 2019, та розбудови стійкості до криз у майбутньому.

Члени Генеральної ради обміняються думками стосовно участі профспілок у роботі Міжнародної організації праці у нелегкий період карантинних обмежень.

Учасникам засідання буде представлено Кодекс поведінки МКП щодо насильства та домагань. Буде розглянуто організаційне питання підготовки до 5-го Всесвітнього конгресу МКП.

Прес-центр ФПУ