ФОПП

Сьогодні, 1 грудня, мітингом біля Верховної Ради та Офісу Президента України, а також маршем центральними вулицями столиці України підприємці розпочали акції протесту проти наступу влади на права та інтереси працюючої людини. Вже завтра, 2 грудня під стіни парламенту   вийдуть із вимогами профспілки

Сьогоднішня акція протесту SaveФОП, яка організована «Союзом захисту підприємців» продемонструвала владі рішучість представників малого та середнього бізнесу активно і ефективно відстоювати свої права та інтереси.

Вони вимагають забезпечити право на працю мікропідприємцям, шляхом зупинення впровадження тотальної фіскалізації та безглуздих карантинних обмежень для підприємців, в той час, коли великий бізнес не підпадає під такі обмеження. Негайно прийняти законопроекти №3993, та №№3853-1(2).

Треба завжди пам’ятати, що ФОП забезпечує роботою себе та дає роботу іншим. Гроші для поповнення бюджета знаходьте та повертайте з офшорів.

Учасники мітингу також пройшли маршем центральними вулицями Києва (Грушевського, Європейська площа, майдан Незалежності, Хрещатик, Басейна), провели мітинг біля Офісу Президента і закінчити маршрут біля Верховної Ради України.  Боротьба триває.

Прес-центр ФПУ