1

8 грудня в режимі відеоконференції (онлайн) відбулося чергове засідання Виконкому Об’єднання профспілок Харківської області під головуванням Сергія Тесленка, Голови ОПХО.

            Перед початком засідання Сергій Анатолійович запропонував присутнім вшанувати пам’ять колишнього Голови Об’єднання профспілок Харківської області Кукіна Олександра Олександровича, який пішов з життя після тяжкої хвороби 3 грудня цього року. Після хвилини мовчання, виконком ОПХО розпочав роботу.

З першим питанням порядку денного «Про проведення колдоговірної кампанії у 2020 році та завдання на 2021 рік» виступала завідувач відділу соціально-економічних, правових питань та охорони праці ОПХО Наталія Гриценко, яка відзначила, що в умовах подальшого призупинення роботи низки підприємств,  поглиблення кризи в економіці та на ринку праці, особливо в період обмежувальних заходів через пандемію коронавірусу, падіння життєвого рівня працівників, відсутності їхньої соціальної захищеності на державному рівні тощо, первинні профспілкові організації продовжують залишатися ініціаторами ведення переговорного процесу з роботодавцями, формування норм та зобов’язань колективних договорів.

Детальніше

5

Об’єднання профспілок Харківської області