1

8 грудня в режимі відеоконференції (онлайн) відбулося чергове засідання Виконкому Об’єднання профспілок Харківської області під головуванням Сергія Тесленка, Голови ОПХО.

З першим питанням порядку денного «Про проведення колдоговірної кампанії у 2020 році та завдання на 2021 рік» виступала завідувач відділу соціально-економічних, правових питань та охорони праці ОПХО Наталія Гриценко, яка відзначила, що в умовах подальшого призупинення роботи низки підприємств,  поглиблення кризи в економіці та на ринку праці, особливо в період обмежувальних заходів через пандемію коронавірусу, падіння життєвого рівня працівників, відсутності їхньої соціальної захищеності на державному рівні тощо, первинні профспілкові організації продовжують залишатися ініціаторами ведення переговорного процесу з роботодавцями, формування норм та зобов’язань колективних договорів.

5

Об’єднання профспілок Харківської області