141221

У місті Мукачево проведено засідання комітету профспілки Закарпатської обласної організації профспілки працівників і підприємців торгівлі, громадського харчування та послуг 

На засіданні всебічно розглянуто питання щодо роботи підприємств галузі в умовах пандемії коронавірусу, ролі профспілкових організацій у здійсненні соціально-економічного захисту спілчан у цей непростий час.

Підтримано пропозиції голови обласної організації профспілки Наталії Кузьми, яка лише цього року очолила профспілку, щодо дій, спрямованих на підвищення ефективності діяльності обласної, первинних профспілкових організацій галузі в період пандемії, проведено моніторинг стану цієї роботи на місцях тощо.

На засіданні також розглянуто завдання колдоговірної роботи на підприємствах галузі на 2021 рік, питання фінансово-статистичної звітності, передплати профспілкових видань й інші.

Слушні пропозиції з обговорених питань внесли у своїх виступах профспілкові активісти Іван Симодейко, Тамара Бердар, Іван Химинець, Іван Горват, Зінаїда Мусієнко та інші.

З усіх питань, які було винесено на порядок денний профспілкового зібрання, прийнято відповідні постанови.

 Закарпатська обласна організація профспілки працівників і підприємців торгівлі, громадського харчування та послуг