1559551027 snimok 2

На необхідності налагодження діалогу між ТГ та профспілковими організаціями, які діють на території громади, наголосив голова Федерації Профспілок Кіровоградської області Максим Баланенко під час семінару, який відбувся у ФПО.

У заході, крім керівників членських організацій обласного профспілкого  об’єднання, взяли участь представники Кіровоградського регіонального відділення Асоціації міст України. Запрошені компетентно відповіли на запитання учасників діалогу та закликали до співпраці, адже і представники Асоціації, і представники профспілок в першу чергу зацікавлені, аби не постраждали під час реформування люди.

Відкрив семінар голова ФПО Максим Баланенко, який конкретизував завдання профспілок:

  • докласти максимум зусиль щодо збереження галузевого принципу профспілкових організацій, які діють у ТГ;
  • передбачити у своїх статутах можливість створення об’єднаної профспілкової організації чи об’єднання первинних профорганізацій своєї галузі, які діють на території громади;
  • запропонувати керівництву ТГ налагодити соціальний діалог з профспілковими організаціями, які діють на території громади.

Детальніше про роботу семінару, питання, які на ньому обговорювалися та висновки винесені з нього можна ознайомитися тут.

Федерація профспілок Кіровоградської області