ircus 221220

З 18 грудня 2020 року по 7 січня 2021 року на арені Національного цирку України відбудуться вистави «Дива Різдва».

 

Відвідати дійство запрошують батьків та дітлахів. Складатиметься воно з яскравих циркових номерів у виконанні артистів та веселих тварин.

Переступивши поріг Національного цирку України ви потрапите в чарівний новорічний світ. У фойє дітей розважатимуть казкові помічники Діда Мороза-Морозенка: заспівають новорічних пісень, закружляють в танку навколо святково вбраної ялинки, в яскраво оформлених фотозонах зроблять з вашими дітками фото на пам’ять для бабусь і дідусів.

Циркова вистава «Дива Різдва» буде насичена різдвяними символами та атрибутами давніх вірувань, на тлі яких розгортатиметься споконвічна боротьба, що завершиться торжеством добра над злом.

У діточок та їхніх батьків неодмінно залишаться незабутні враження від фольклорного колориту вистави!

Запрошуємо Вас, всю Вашу родину відвідати вистави Національного цирку України!

Увага! Свято починається в фойє за 1 годину до початку вистави.

У квитку зазначено час початку вистави в манежі, яка триватиме без антракту 1 годину 15 хвилин. Загальна тривалість усього різдвяного дійства – 2 години 15 хвилин.

Чудовий настрій та позитивні емоції забезпечимо!!!

 

Контакти: заступниця генерального директора ДП «Національний цирк України» Катерина Купчевська +380674479867; відділ квиткового господарства 044 486-16-82; Саll сеnter: 067-917-93-93; сайт для придбання квитків www.circus.kiev.ua

Національний цирк України