ng 1

На адресу Федерації профспілок України  надходять чисельні привітання з Новим Роком та Різдвом Христовим.

ФПУ вже привітали колеги з Міжнародної організації праці, Європейської конфедерації праці, національних профоб’єднань, всеукраїнських профспілок і територіальних профоб’єднань, санаторіїв «Укрпрофоздоровниці» та туристських закладів «Укрпрофтуру», Федерації роботодавців України, професійних асоціацій, Державної служби зайнятості, Пенсійного фонду України, ЗМІ. У вітаннях, зокрема, висловлюються вдячність за плідну співпрацю, сподівання на впровадження в життя нових спільних проектів, побажання професійних успіхів, стабільного розвитку, зростання добробуту та процвітання.

Щиро вдячний колегам, які привітали ФПУ з новорічними святами, прийміть навзаєм і наші вітання. Нехай Новий Рік подолає пандемію короно вірусу і буде щедрим на нові здобутки, принесе мир в Україну і добробут у кожну родину.

Бажаю всім святкового настрою!

Голова ФПУ Григорій Осовий