P1210644

21 січня в приміщенні Чернігівської ОДА за ініціативи та під головуванням очільника Федерації профспілкових організацій Чернігівської області Ігоря Москаленка відбулося позачергове засідання територіальної тристоронньої соціально-економічної ради.

Приводом скликання засідання стало суспільно важливе для всього населення питання щодо стабілізації ситуації з тарифами на енергоносії та комунальні послуги.

В обговоренні взяли участь в.о. голови Чернігівської облдержадміністрації Олександр Савченко, голова правління обласного об'єднання організацій роботодавців області Володимир Козир, директор Департаменту енергоефективності, транспорту, зв'язку та житлово-комунального господарства облдержадміністрації Володимир Кривенко та директор Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Олег Русін.

P1210650

 В ході засідання було вирішено схвалити та підтримати Звернення Президії Федерації профспілкових організацій Чернігівської області щодо недопущення підвищення цін і тарифів на енергоносії та комунальні послуги для населення до Прем'єр-міністра України на предмет сприяння у вирішенні зазначеного питання на державному рівні.

Також за результатами засідання на адресу Національної тристоронньої соціально-економічної ради було направлено відповідний лист щодо підтримки ініціативи Чернігівської тристоронньої соціально-економічної ради та сприянні у врегулюванні питання тарифів на загальнонаціональному рівні.

P1210651

Федерація профспілкових організацій Чернігівської області