АБ1 

25 січня розпочався онлайн-тренінг «Навички для ефективного ведення колективних переговорів» від Міжнародного навчального центру МОП (ITC/ILO). 

Навчання організовано в рамках Проєкту МОП «Інклюзивний ринок праці для створення робочих місць в Україні» за фінансування Міністерства закордонних справ Данії. Тренінг, в якому задіяні представники як профспілок, так і роботодавців України, триватиме до 17 лютого 2021 року.

Від ПМГУ у навчанні беруть участь головний спеціаліст Центральної ради Профспілки Броннікова В.Ю.,  правовий інспектор праці Профспілки Мосійчук Т.І., голова первинної організації ПМГУ ПАТ «АрселорМіталл Кривий Ріг» Маринюк Н.М., голова Єдиної первинної організації ПМГУ на проммайданчику «Миколаївський глиноземний завод» Медвідь О.А., заступник голови первинної організації  ПМГУ МК «Азовсталь» Чеботок О.В.

Відкрив тренінг Старший технічний радник Проєкту МОП Джемал Ходжіч.

На вебінарі було обговорене питання «Вступ до колективних переговорів. Що заважає ефективним переговорам». Учасники працювали в групах і обговорювали складнощі цього напрямку роботи, відомі їм з власного досвіду. Також досвідом в питаннях підготовки колективних  переговорів з ними поділилися іноземні фахівці МОП. 

Вебінари тренінгу будуть насичені корисною профспілкам інформацією щодо нагальних проблем організації колективних переговорів і соціального діалогу.

 Профспілка металургів і гірників України