АБ2

Навчальний семінар для головних бухгалтерів членських організацій Федерації профспілок Рівненської області відбувся сьогодні на базі Навчально-методичного центру ФПО.

Наталія Куделя, головний бухгалтер Федерації профспілок Рівненської області, проінформувала присутніх про нововведення у спрощену фінансову звітність мікропідприємств, зокрема у фінансові звіти неприбуткових організацій з тим, щоб вони запровадили їх у практику роботи та донесли до відома голів і скарбників ППО.

АБ3

В роботі семінару взяв участь і виступив голова ФПО Микола Шершун. Він поділився з учасниками семінару планами ФПО щодо подальшої активізації соціального партнерства на рівні області, розповів про ініціативи Федерації щодо недопущення підвищення тарифів на тепло та енергоносії для населення.

Він також виконав приємну місію, вручивши Подяку голови ФПУ за багаторічну та бездоганну роботу головному бухгалтеру обласної організації профспілки працівників охорони здоров’я Марії Демчук, та високо оцінив її високий професіоналізм спеціаліста і профспілчанина.

Щиро вітаємо Марію Феофілівну з цією високою нагородою! Нехай все вдається в особистому і професійному плані!

Профінформ ФПО