21586

Шановні колеги!

         Від імені Федерації професійних спілок України прийміть щирі вітання з нагоди 30-ї річниці від дня утворення Дніпропетровського обласного об’єднання профспілок.

         Історичний шлях створення, ствердження та зміцнення вашого об’єднання не був простим. Та попри всі негаразди, ось уже впродовж десятиліть залишаються непорушними ваші згуртованість, єдність дій і солідарність, спрямовані на захист трудових прав та інтересів людини праці.

         І сьогодні Дніпропетровське обласне об’єднання профспілок, його членські організації зберігають та примножують надбані славні традиції, будують свою діяльність на засадах соціального діалогу, відіграють важливу роль у поліпшенні економічного стану трудових колективів, соціального захисту населення області.

         Вітаючи усіх спілчан з ювілеєм, висловлюю глибоку вдячність за ваші активні патріотичні дії, спрямовані на захист головних принципів профспілкового руху – єдності, солідарності і справедливості.

         Бажаю всім міцного здоров’я, щастя, плідної праці у справі захисту соціально-економічних прав та інтересів трудівників.

З повагою

 

Голова Федерації

профспілок України                                                                                                                                   Г.В. Осовий